€ 12,49

Tijdelijk niet leverbaar

Verzending:
Vanaf 75 euro gratis!

Carnivor Zinfandel

De wijn
De Carnivor Zinfandel is een heerlijke volle rode wijn afkomstig uit California. De wijn is indrukkendweekend krachtig met tonen van donkerse kersen, bramenjam en hints van mokka en geroosterd eiken. De rijke smaken eindigen met en lange, zachte en elegante afdronk waar samen van vanille en amandelen blijven hangen.

Wijnhuis

Het verhaal begint met twee broers met familiewortels in Piedmont, Italië. Wie had gedacht! Door hun liefde voor wijn zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij de 'winery' betrokken. Door met gedachtengang als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren heeft inmiddels de derde generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen.

Wijnstreek
De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit de Lodi wijngaarden in het zonnige California. California is verantwoordelijk voor 90% van de Amerikaanse wijnproductie en de wijngaarden staan over meer dan 1300 km verspreid. Het Lodi gebied onderscheidt zich van het meer landinwaarts gelegen deel van de Central Valley door een veel gematigder klimaat. Het mediterrane klimaat met warme dagen en koele nachten zorgen voor de perfecte omstandigheden voor het ruipen van de Zinfandel druiven.

Te verkrijgen voor: € 12,49 per fles

Druifsoort: Zinfandel
Land: California
Smaak: Vol, soepel, kersen, bramen en eiken
Foodpairing: Rund, gevogelte, lam, pizza, next level burgers en nog meer vlees. BBQ!


Deze wijn is heerlijk bij